VEZETŐSÉG

GÉCZI ANITA

Oktatási vezető

Kereskedelmi menedzser, nemzetközi kapcsolatok szakember. Fő kompetenciái a logisztika és szervezés, valamint az üzletviteli folyamatok pragmatikus irányítása.

GÉCZI RUDOLF

Ügyvezető

20 éves hazai és nemzetközi tapasztalatát kamatoztatja a munka-környezetvédelem és foglalkozás-egészségügy (EHS) területén. 15 évet dolgozott felsővezetőként és projektvezetőként Fortune Global 500 vállalatoknál, amelyek EHS teljesítménye kiemelkedő szintet ért el.

RÉVÉSZ ANDRÁS

Operatív vezető

Az aktívan eltöltött 20 év a kereskedelemben, értékesítésben megalapozta hitvallását: „Egységben az erő”, amely fogalom végig kísérte szakmai pályafutását, nemcsak a korábban felsoroltakban, hanem a csapatépítés, és a projektvezetés területein is. PR kommunikáció, marketingkommunikáció területén is több éves tapasztalattal bír, valamint középfokú tűz-, és munkavédelmi képesítéssel rendelkezik.

CSITKÓ CSABA

Senior tanácsadó

2006 óta több multinacionális vállalatnál szerzett szerteágazó munkavédelmi tapasztalat, elsősorban gépmozgatás-géptelepítési és építőipari kivitelezési projekteken, valamint nyomdaipar, összeszerelés-gyártás és hulladékgazdálkodás területén.

CSAPATUNK

ROGÁNYI ZOLTÁN

EHS tanácsadó

Különböző jellegű munkavédelmi projektek menedzselésében és szakfeladatok ellátásában több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező EHS szakember.

DR. H. NAGY JUDIT

Külső tanácsadó

10 éve dolgozik elkötelezetten a munkahelyi egészség és biztonság fejlesztéséért. Közigazgatási főtanácsadó, közép-, és felsővezető volt a munkavédelmi hatóságnál, ahol közreműködött több munkavédelmi tárgyú jogszabály és a Munkavédelem Nemzeti Politikájának kidolgozásában. Stratégiai, szakmai feladatai mellett oktat a BMGE Munkavédelmi szakmérnöki képzésén és az Alemona Hungary képzési programjaiban.

Gedeon András

GEDEON ANDRÁS

Szóvivő

Másfél évtizede dolgozik azon, hogy minél többen ismerjék meg és ismerjék el a munkavédelem céljait. Számos ilyen témájú cikk szerzője, szakmai rendezvény közreműködője volt újságíróként, PR-kommunikációs tanácsadóként. Éveken keresztül foglalkozott a munkahelyi biztonság és egészség kérdéseivel, aktualitásaival a nyomtatott és elektronikus médiában a munkavédelmi hatóság szóvivőjeként.

DR. HORVÁTH BEÁTA

EHS tanácsadó

20 év tapasztalat a környezetvédelem, 5 év tapasztalat a munkavédelem területén. Műszaki, környezet,- és munkavédelmi tanácsadás vállalatoknak, intézményeknek. Jogi megfelelőségi auditok végzése munka-, és környezetvédelmi területeken

ÁMON IVETT

Munkavédelmi tanácsadó

11 év szakmai tapasztalattal rendelkezik a munkavédelem területén. Pályafutását munkavédelmi felügyelőként kezdte, majd később a munkavédelmi hatóság szakmai irányítási, illetve a munkavédelem állami irányítási és felügyeleti feladatainak ellátásával foglalkozott. Feladatai közé tartozott többek között a hatósági ellenőrzések lefolytatása, foglalkozási megbetegedések-, fokozott expozíciós esetek valamint súlyos munkabalesetek kivizsgálása. A munkavédelmi hatósági munkának köszönhetően széleskörű szakmai ismeretekre tett szert mind elméleti, mind gyakorlati vonatkozásban.

FÜLÖP NORBERT

Junior munka- és tűzvédelmi szakember

Kihelyezett munkavédelmi technikus a GlaxoSmithKline Vaccines-nál és az Alemona Mentor Program tagja.

VIBLING GERGELY

EHS mérnök

14 év tapasztalat a Munka-, Tűz-, Környezetvédelem és Iparbiztonság területein termelő vállalatoknál. Gyártás, kutatás-fejlesztés, terepi munkák teljes körű EHS támogatása. EHS folyamatok integrálása, mérnöki támogatás, kockázatértékelés, auditálás

TRUCZÁN NORBERT

EHS tanácsadó

Különböző szintű és felelősségű pozíciók munka-, tűz-, környezetvédelem területén. Különböző méretű és jellegű építőipari kivitelezésekben való közreműködés. Sokrétű tapasztalat nemzetközi csapatokból álló építőipari projektekben, komplex munkákban

TOLVAJ BORBÁLA

EHS tanácsadó

7 év hazai tapasztalat a Környezet-, egészség- és munkavédelem területén. Környezetmérnökként, majd munkavédelmi szakmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen. Ipari higiénia és ergonómia területén képezte tovább magát.