VEZETŐSÉG

GÉCZI ANITA

Oktatási vezető

Kereskedelmi menedzser, nemzetközi kapcsolatok szakember. Fő kompetenciái a logisztika és szervezés, valamint az üzletviteli folyamatok pragmatikus irányítása.

GÉCZI RUDOLF

Ügyvezető

20 éves hazai és nemzetközi tapasztalatát kamatoztatja a munka-környezetvédelem és foglalkozás-egészségügy (EHS) területén. 15 évet dolgozott felsővezetőként és projektvezetőként Fortune Global 500 vállalatoknál, amelyek EHS teljesítménye kiemelkedő szintet ért el.

RÉVÉSZ ANDRÁS

Operatív vezető

Az aktívan eltöltött 20 év a kereskedelemben, értékesítésben megalapozta hitvallását: „Egységben az erő”, amely fogalom végig kísérte szakmai pályafutását, nemcsak a korábban felsoroltakban, hanem a csapatépítés, és a projektvezetés területein is. PR kommunikáció, marketingkommunikáció területén is több éves tapasztalattal bír, valamint középfokú tűz-, és munkavédelmi képesítéssel rendelkezik.

CSITKÓ CSABA

Senior tanácsadó

2006 óta több multinacionális vállalatnál szerzett szerteágazó munkavédelmi tapasztalat, elsősorban gépmozgatás-géptelepítési és építőipari kivitelezési projekteken, valamint nyomdaipar, összeszerelés-gyártás és hulladékgazdálkodás területén.

CSAPATUNK

ROGÁNYI ZOLTÁN

EHS tanácsadó

Különböző jellegű munkavédelmi projektek menedzselésében és szakfeladatok ellátásában több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező EHS szakember.

Gedeon András

GEDEON ANDRÁS

Szóvivő

Másfél évtizede dolgozik azon, hogy minél többen ismerjék meg és ismerjék el a munkavédelem céljait. Számos ilyen témájú cikk szerzője, szakmai rendezvény közreműködője volt újságíróként, PR-kommunikációs tanácsadóként. Éveken keresztül foglalkozott a munkahelyi biztonság és egészség kérdéseivel, aktualitásaival a nyomtatott és elektronikus médiában a munkavédelmi hatóság szóvivőjeként.

FÖLDHÁZI ÁKOS

munkavédelmi szakmérnök

2009-óta foglalkozik munkavédelemmel. Pályafutását munkavédelmi felügyelőként kezdte, majd később a munkavédelmi hatóság szakmai irányítási és felügyeleti feladatainak ellátásával foglakozott. Feladatai közé tartozott többek közt hatósági ellenőrzések lefolytatása, súlyos munkabalesetek kivizsgálása, valamint részt vett országos célvizsgálatok megszervezésében, tematikájának kidolgozásában, valamint a munkavédelmi tanácsadó szolgálat működtetésében. A munkavédelmi hatósági munkának köszönhetően széleskörű szakmai ismeretekre tett szert, mind elméleti, mind gyakorlati vonatkozásban.

DR. HORVÁTH BEÁTA

EHS tanácsadó

20 év tapasztalat a környezetvédelem, 5 év tapasztalat a munkavédelem területén. Műszaki, környezet,- és munkavédelmi tanácsadás vállalatoknak, intézményeknek. Jogi megfelelőségi auditok végzése munka-, és környezetvédelmi területeken

VIBLING GERGELY

EHS mérnök

14 év tapasztalat a Munka-, Tűz-, Környezetvédelem és Iparbiztonság területein termelő vállalatoknál. Gyártás, kutatás-fejlesztés, terepi munkák teljes körű EHS támogatása. EHS folyamatok integrálása, mérnöki támogatás, kockázatértékelés, auditálás

TRUCZÁN NORBERT

EHS tanácsadó

Különböző szintű és felelősségű pozíciók munka-, tűz-, környezetvédelem területén. Különböző méretű és jellegű építőipari kivitelezésekben való közreműködés. Sokrétű tapasztalat nemzetközi csapatokból álló építőipari projektekben, komplex munkákban

TOLVAJ BORBÁLA

EHS tanácsadó

7 év hazai tapasztalat a Környezet-, egészség- és munkavédelem területén. Környezetmérnökként, majd munkavédelmi szakmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen. Ipari higiénia és ergonómia területén képezte tovább magát.