Project Description

A munkavállalóknak néha szüksége van plusz egy „szemre”, hogy felismerjék a balesetveszélyes és egészségkárosító tényezőket munkaterületükön. Az  Alemona pontosan azt a támogatást nyújtja vállalatának, amellyel sikeresen teljesíthetők a jogszabályi, hatósági és nem utolsósorban saját maga által felállított követelmények. Bármely méretű és bonyolultságú szervezet munkahelyi biztonság és egészségvédelmi feladatait képesek vagyunk ellátni, illetve szakszerű és eredményes támogatást nyújtani. Résztveszünk a balesetek kivizsgálásában és tanácsadási szolgáltatásunkkal nem érhetik meglepetések új munkaeszköz, gép vásárlásakor, új folyamatok és veszélyes anyagok bevezetésekor sem. Tapasztalt és jól képzett saját kollégákkal rendelkezünk, de csapatunkban rendelkezésre áll a legtöbb speciális terület szakértője is, hogy támogathassuk biztonságos üzletmenetét a legkülönfélébb kihívások esetén is.

Az Alemona segítségével képesek vagyunk vállalatánál:

  • csökkenteni a balesetek számát és ezzel együtt költségeit is;
  • jól optimalizált, hiteles biztonság és egészségvédelmi rendszert működtetni;
  • csökkenteni a bizonytalansági tényezőket a hatóságokkal és szakmai szervezetekkel szemben;
  • professzionális biztonság és egészségvédelmi szaktanácsadást nyújtani gazdaságilag optimalizált szolgáltatás keretében;
  • biztonságos munkahelyek kialakításával motiválni a munkavállalókat;
  • a teljességre törekvő és folyamatorientált biztonság és egészségvédelmi rendszert kialakítani;
  • időt megtakarítani, mert tanácsadóink mindig a rendelkezésére állnak;
  • egy mindig naprakész jogszabályfigyelő szolgáltatást biztosítani.

AJÁNLATKÉRÉS

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot! Az űrlap kitöltésével semmilyen kötelezettséget nem vállal, adatait bizalmasan kezeljük harmadik félnek nem adjuk ki.

Üzenetét köszönjük, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot
Valami probléma adódott. Kérjük próbálkozzon újra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az office@alemonae.com e-mail címen.