Project Description

A due diligence egy angol nyelvű kifejezés, eredeti jelentésében kb. “kellő gondosság”-nak lehetne fordítani. Az HSE due diligence része kell legyen a cégátvilágításnak, amelynek során a befektetők megbízott szakemberei beletekintenek a cég könyvelésébe, a szerződéseibe, az engedélyeibe, a nyilvántartásaiba, alaposan megvizsgálják az alkalmazott technológiát és külön gondossággal megvizsgálják a környezetvédelmi és szociális hátteret (HSE), fenntarthatósági szempontokkal ötvözve.

Az HSE due diligence-re azért van szükség, hogy a befektető meggyőződjön a projektgazdától kapott információ valóságtartalmáról, befektető szempontjainak érvényesüléséről. Egészen a due diligence-ig ugyanis a befektető kevés kivételtől eltekintve a projektgazdától kap információkat. A projektgazdát pedig talán legjobban a gyümölcsárushoz hasonlíthatjuk, aki a piacon a standjánál gyönyörűen kifényesíti a legelöl lévő almákat, a kicsit csúnyábbakat meg hátrébb rakja, a fonnyadt oldalával lefelé. Sajnos igy képes egy-egy figyelmen kívül hagyott komolyabb HSE szempont megromlasztani az egész kecsegtető üzletet, de az Alemonával még időben eltávolíthatjuk a romlott gyümölcsöt a kupacból.

AJÁNLATKÉRÉS

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot! Az űrlap kitöltésével semmilyen kötelezettséget nem vállal, adatait bizalmasan kezeljük harmadik félnek nem adjuk ki.

    Nyilatkozom, hogy az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, és elfogadom, valamint hozzájárulok, hogy a fenti adatokat az ajánlat elkészítése, és kapcsolattartás céljából, hozzájárulásom jogalapján a Vállalkozó kezelje.

    Az adatkezelési tájékoztató itt megtekinthető

    Elolvastam és tudomásul vettem az általános szerződési feltételeket.

    Az ASZF itt megtekinthető