A sikeres munkavédelmi színvonal hatékonyan dinamikus oktatási rendszerrel biztosítható. Az Alemona E-learning eszközök használatával, minden esetben biztosíthatja munkavállalói részére a megfelelő felkészültséget a balesetek megelőzéséhez. Tréning moduljainkkal munkavállalói rugalmasan dönthetnek, hogy hol és mikor kívánják beilleszteni oktatásaikat a napi tevékenységek mellé. Munkahelyükön, vagy akár más lokációkon is elérhetik E-learning eszközeiket Interneten, vagy vállalati intraneten keresztül. Ön minden esetben ellenőrizni tudja, hogy mely dolgozója rendelkezik már a számára szükséges oktatással, ez automatikusan dokumentálásra kerül a rendszerben és nyomon követhető.

A munkavállalók bármikor elvégezhetik a tréninget, amikor csak idejük van rá és válaszaikkal igazolhatják, hogy milyen mértékben sajátították el az adott modult. A közvetlen munkahelyi vezetőjük ellenőrizheti beosztottjai felkészültségét. Az Alemona E-learning rendszer egyénenként tárolja az elvégzett modulokat.

Alemona E-learning rendszer szakértői a vállalati struktúra és alkalmazotti szerkezetnek megfelelően építik fel a legmegfelelőbb tréning modul rendszert. Segítünk kiválasztani a megfelelő témákat és meghatározni az optimális időszükségletet. Választhat már kész moduljaink közül, vagy fejleszthetünk teljesen, a vállalati igényeknek mindenben megfelelő, testreszabott oktatási modul rendszert.

Az Alemona E-learning eszközök használatával a vállalat képes lesz:

  • teljesíteni oktatási kötelezettségeit;
  • jogi szempontból megfelelően dokumentálni képzéseit;
  • csökkenteni költségeit (úti- és prezentációs költségek), munkavállalói bármikor és bárhonnan elérhetik az online tréningeket és szabadon integrálhatják napi munkarendjükbe;
  • növelni a munkavállalók biztonságtudatos munkavégzési szintjét a didaktikus és pszichológiai szempontból is optimalizált HSE oktatási modulokkal;
  • motiválni a munkavállalókat és növelni az átvett tudás fenntarthatóságát;
  • csökkenteni a nem megfelelő tudásszintből eredő balesetek és leállások számát;
  • könnyen bemutatni a vállalatspecifikus témákat és integrálni azokat a tréning anyagokba;
  • enyhíteni a vezetők és EHS szakemberek leterheltségét.

AJÁNLATKÉRÉS

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot! Az űrlap kitöltésével semmilyen kötelezettséget nem vállal, adatait bizalmasan kezeljük harmadik félnek nem adjuk ki.