Project Description

A sikeres munkavédelmi színvonal hatékonyan dinamikus oktatási rendszerrel biztosítható. Az Alemona E-learning eszközök használatával, minden esetben biztosíthatja munkavállalói részére a megfelelő felkészültséget a balesetek megelőzéséhez. Tréning moduljainkkal munkavállalói rugalmasan dönthetnek, hogy hol és mikor kívánják beilleszteni oktatásaikat a napi tevékenységek mellé. Munkahelyükön, vagy akár más lokációkon is elérhetik E-learning eszközeiket Interneten, vagy vállalati intraneten keresztül. Ön minden esetben ellenőrizni tudja, hogy mely dolgozója rendelkezik már a számára szükséges oktatással, ez automatikusan dokumentálásra kerül a rendszerben és nyomon követhető.

A munkavállalók bármikor elvégezhetik a tréninget, amikor csak idejük van rá és válaszaikkal igazolhatják, hogy milyen mértékben sajátították el az adott modult. A közvetlen munkahelyi vezetőjük ellenőrizheti beosztottjai felkészültségét. Az Alemona E-learning rendszer egyénenként tárolja az elvégzett modulokat.

Alemona E-learning rendszer szakértői a vállalati struktúra és alkalmazotti szerkezetnek megfelelően építik fel a legmegfelelőbb tréning modul rendszert. Segítünk kiválasztani a megfelelő témákat és meghatározni az optimális időszükségletet. Választhat már kész moduljaink közül, vagy fejleszthetünk teljesen, a vállalati igényeknek mindenben megfelelő, testreszabott oktatási modul rendszert.

Az Alemona E-learning eszközök használatával a vállalat képes lesz:

  • teljesíteni oktatási kötelezettségeit;
  • jogi szempontból megfelelően dokumentálni képzéseit;
  • csökkenteni költségeit (úti- és prezentációs költségek), munkavállalói bármikor és bárhonnan elérhetik az online tréningeket és szabadon integrálhatják napi munkarendjükbe;
  • növelni a munkavállalók biztonságtudatos munkavégzési szintjét a didaktikus és pszichológiai szempontból is optimalizált HSE oktatási modulokkal;
  • motiválni a munkavállalókat és növelni az átvett tudás fenntarthatóságát;
  • csökkenteni a nem megfelelő tudásszintből eredő balesetek és leállások számát;
  • könnyen bemutatni a vállalatspecifikus témákat és integrálni azokat a tréning anyagokba;
  • enyhíteni a vezetők és EHS szakemberek leterheltségét.

AJÁNLATKÉRÉS

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot! Az űrlap kitöltésével semmilyen kötelezettséget nem vállal, adatait bizalmasan kezeljük harmadik félnek nem adjuk ki.

Üzenetét köszönjük, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot
Valami probléma adódott. Kérjük próbálkozzon újra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az office@alemonae.com e-mail címen.