Project Description

ISO, menedzsment rendszerek, a mai üzleti életben elengedhetetlen fogalmak. De mi van mögöttük?

Átláthatóság, folyamatok tervezése, követése, rendszerezettség, célok, fejlődés/fejlesztés, eredményesség, együttműködés – a teljesség igénye nélkül.

Legyen szó munkavédelmi, környezetvédelmi, energiabiztonsági szabványról, mind sokrétű szabályzást, de egyben versenyelőnyt is biztosító irányítási rendszerek. Ezen irányítási rendszerek bevezetésével és működtetésével a tevékenységek rendszerbe foglaltak, dokumentáltak, nyomon követhetők, mely átláthatóságot, belső- és külső elvárások teljesítését segítik és biztosítják.

ISO 14001, ISO 28001, ISO 50001 – és még sorolhatnánk – önmagukban is kényszerítik a vállalatot a PDCA ciklus mentén a folyamatközpontúságra, ám ezek integrációjának előnyeit már sok szervezet felismerte. A vállalati folyamatok menedzselésének különböző területein az egyes irányítási rendszerekben számos olyan közös elem található, amely valamennyi működő rendszerben szinte azonos értelmezéssel definiálható és közös. E közös elemek egyidejű működtetése idő-, energia- és erőforrás megtakarítást eredményez.

Az Alemona szakemberei több éves gyakorlati tapasztalatukat átültetve segítik a rendszer kiépítésben és a tanúsításra történő felkészítésben a vállalatokat. Ha úgy érzi, homokszem került a gépezetbe, a rendszer működésében zavar támadt, segítünk felderíteni a problémát és javaslatokat teszünk a lehetséges lépésekre. A rendszertervezéstől a bevezetésen át a tanúsításig, a rendszer kiépítés valamennyi fázisában támogatók vagyunk, hagyja, hogy más szemüvegen keresztül lássuk menedzselt folyamatait!

Tanúsítást követő időszakban a rendszer hatékony működtetése nagyobb, több feladatot ró a rendszer szereplőire, az Alemona természetesen ebben az időszakban sem engedi el a partnerek kezét. Szakértelmünket, tapasztalatunkat kamatoztatva támogatjuk, szükség szerint irányítjuk és avatkozunk be az ISO rendszerek működtetéséhez, fejlesztéséhez.

Miért az Alemona?

  • Mert Magyarországon egyedülállóan, hazai és nemzetközi színtéren egyaránt, az ipari szektor széles skáláján szereztünk több éves tapasztalatot;
  • Mert szakértőink széles tudásbázissal rendelkeznek;
  • Mert az előzőkből adódó elméletet és gyakorlatot összhangban tudjuk működtetni;
  • Mert nemcsak felkészítünk, de auditálunk is;
  • Mert nemcsak auditálunk, de rendszerfelügyeletet is vállalunk;
  • Mert cégspecifikusan dolgozunk, nem egy kaptafára;
  • Mert szakértő oktatói gárdával rendelkezünk.

Irányítási rendszerek igazolhatóan versenyelőnyt biztosítanak a versenytársakkal szemben. Miért maradna le Ön is? Az Alemona teljeskörű szolgáltatásával segíti vállalatát a versenyelőny megszerzéséhez, vagy éppen a versenyképesség megtartásához.

AJÁNLATKÉRÉS

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot! Az űrlap kitöltésével semmilyen kötelezettséget nem vállal, adatait bizalmasan kezeljük harmadik félnek nem adjuk ki.

Üzenetét köszönjük, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot
Valami probléma adódott. Kérjük próbálkozzon újra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az office@alemonae.com e-mail címen.