ISO, menedzsment rendszerek, a mai üzleti életben elengedhetetlen fogalmak. De mi van mögöttük?

Átláthatóság, folyamatok tervezése, követése, rendszerezettség, célok, fejlődés/fejlesztés, eredményesség, együttműködés – a teljesség igénye nélkül.

Legyen szó munkavédelmi, környezetvédelmi, energiabiztonsági szabványról, mind sokrétű szabályzást, de egyben versenyelőnyt is biztosító irányítási rendszerek. Ezen irányítási rendszerek bevezetésével és működtetésével a tevékenységek rendszerbe foglaltak, dokumentáltak, nyomon követhetők, mely átláthatóságot, belső- és külső elvárások teljesítését segítik és biztosítják.

ISO 14001, ISO 28001, ISO 50001 – és még sorolhatnánk – önmagukban is kényszerítik a vállalatot a PDCA ciklus mentén a folyamatközpontúságra, ám ezek integrációjának előnyeit már sok szervezet felismerte. A vállalati folyamatok menedzselésének különböző területein az egyes irányítási rendszerekben számos olyan közös elem található, amely valamennyi működő rendszerben szinte azonos értelmezéssel definiálható és közös. E közös elemek egyidejű működtetése idő-, energia- és erőforrás megtakarítást eredményez.

Az Alemona szakemberei több éves gyakorlati tapasztalatukat átültetve segítik a rendszer kiépítésben és a tanúsításra történő felkészítésben a vállalatokat. Ha úgy érzi, homokszem került a gépezetbe, a rendszer működésében zavar támadt, segítünk felderíteni a problémát és javaslatokat teszünk a lehetséges lépésekre. A rendszertervezéstől a bevezetésen át a tanúsításig, a rendszer kiépítés valamennyi fázisában támogatók vagyunk, hagyja, hogy más szemüvegen keresztül lássuk menedzselt folyamatait!

Tanúsítást követő időszakban a rendszer hatékony működtetése nagyobb, több feladatot ró a rendszer szereplőire, az Alemona természetesen ebben az időszakban sem engedi el a partnerek kezét. Szakértelmünket, tapasztalatunkat kamatoztatva támogatjuk, szükség szerint irányítjuk és avatkozunk be az ISO rendszerek működtetéséhez, fejlesztéséhez.

Miért az Alemona?

  • Mert Magyarországon egyedülállóan, hazai és nemzetközi színtéren egyaránt, az ipari szektor széles skáláján szereztünk több éves tapasztalatot;
  • Mert szakértőink széles tudásbázissal rendelkeznek;
  • Mert az előzőkből adódó elméletet és gyakorlatot összhangban tudjuk működtetni;
  • Mert nemcsak felkészítünk, de auditálunk is;
  • Mert nemcsak auditálunk, de rendszerfelügyeletet is vállalunk;
  • Mert cégspecifikusan dolgozunk, nem egy kaptafára;
  • Mert szakértő oktatói gárdával rendelkezünk.

Irányítási rendszerek igazolhatóan versenyelőnyt biztosítanak a versenytársakkal szemben. Miért maradna le Ön is? Az Alemona teljeskörű szolgáltatásával segíti vállalatát a versenyelőny megszerzéséhez, vagy éppen a versenyképesség megtartásához.

AJÁNLATKÉRÉS

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot! Az űrlap kitöltésével semmilyen kötelezettséget nem vállal, adatait bizalmasan kezeljük harmadik félnek nem adjuk ki.