Tisztában vannak a munkavállalói, hogy mit kell tenniük veszélyhelyzetben? Megelőző szemléletű és jól szervezett tűzvédelmi intézkedésekkel életeket menthet és megóvhatja értékeit egyaránt. Az Alemona tűzvédelmi szakemberei képesek feltárni a potenciális tűzveszélyes tényezőket és hatásos javaslatokat tenni a kockázatok megszüntetésére. A teljesség igénye nélkül ezek lehetnek tűzjelző rendszer telepítés, átalakítás, esetleg tűzvédelmi szabályzatok, vagy tűzriadó tervek fejlesztése, mentési tervek készítése, illetve külsős tűzvédelmi felügyelet delegálása. Résztveszünk vállalata tűzvédelmi csapatának oktatásában, tűzvédelmi ismereteik elmélyítésében, igény szerint tűzriadó és tűzoltási gyakorlatok megtartásában.

Az Alemona Tűzvédelmi Támogató Rendszer segítségével vállalata képes lesz megvédeni munkavállalóit és anyagi javait, emellett biztonságosabb munkahelyet teremthet, amely megfelel a jogszabályi és hatósági előírásoknak egyaránt.

AJÁNLATKÉRÉS

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot! Az űrlap kitöltésével semmilyen kötelezettséget nem vállal, adatait bizalmasan kezeljük harmadik félnek nem adjuk ki.