TŰZVÉDELMI SZAKVIZSGA – OKTATÁS ÉS SZAKVIZSGA 1 NAP ALATT!

Intézményünk Felnőttképző nyilvántartási száma: B/2020/000221

Tűzvédelmi szakvizsgáról

A tűzvédelmi szakvizsgára kötelezett foglakozási ágakról, munkakörökről és a szakvizsga részletes szabályairól szóló 45/2011. (XII.7.). BM rendeletében meghatározott foglalkozási ágakban és munkakörökben csak tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező személy foglalkoztatható.

  • A tűzvédelmi szakvizsga képzéseink pontos helyét, gyakoriságát, kezdési időpontját a jelentkezők száma határozza meg.
  • Az előre meghirdetett tanfolyamainkon való részvétel egységesen 16.000 Ft / fő / vizsgatípus, az összeg mentes az áfa alól. Ezen díj tartalmazza az oktatást és a vizsga költségét is.
  • Az oktatás és a vizsga egy napon van.
  • Az oktatást felkészült, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező tűzvédelmi műszaki szakoktató tartja vizsgacentrikus előadás keretében a hatályos jogszabályok alapján.
  • A sikeres szakvizsgáról az oktatásszervező bizonyítványt állít ki, ami a szakvizsga napjától számított 5 évig érvényes, melynek megújítása 5 évente kötelező!
  • Amennyiben a munkavállaló nem rendelkezik a munkavégzéséhez szükséges érvényes tűzvédelmi szakvizsga bizonyítvánnyal, úgy ellenőrzés esetén a Katasztrófavédelmi hatóság 50 000 – 500 000,- Ft közötti tűzvédelmi bírságot szab ki mérlegelés nélkül a munkáltatóra.

A kihelyezett tanfolyamokról érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy kérjen ajánlatot honlapunkon keresztül. Cégekhez kihelyezett képzés esetén egyedi kalkulációt készítünk!

Képzésről:

Képzés díja, időtartam: 6 óra
Képzés díja: 16.000 Ft / fő (áfamentes), mely tartalmazza vizsgadíjat is
Időtartam: kontakt oktatás és vizsga 1 nap alatt
Létszám: minimum 10 fő

Visszaigazolás:

Jelentkezést követően a visszaigazolásban tájékoztatást adunk a tanfolyam pontos kezdési időpontjáról, időbeosztásáról, helyszínéről és megküldjük a részvételi díjról szóló számlát. Munkatársaink a képzés pontos elindítását csak a megfelelő csoportlétszám esetében tudják teljesíteni!

Jelentkezési lap beszerezhető:

  • Telefonon: +36 30 962 47 92
    +36 30 416 6420
  • letölthető honlapunkról

A kitöltött Jelentkezési lapot aláírva emailben kell eljuttatni a kepzes@alemonae.com email címre.

Várjuk mielőbbi jelentkezését!

Amennyiben kérdésük van a témában, keressenek bennünket!

Jelentkezz most!

Jelentkezését köszönjük, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot
Valami probléma adódott. Kérjük próbálkozzon újra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az office@alemonae.com e-mail címen.