TŰZVÉDELMI SZAKVIZSGA – OKTATÁS ÉS SZAKVIZSGA 1 NAP ALATT!

Intézményünk Felnőttképző nyilvántartási száma: B/2020/000221

Tűzvédelmi szakvizsgáról

A tűzvédelmi szakvizsgára kötelezett foglakozási ágakról, munkakörökről és a szakvizsga részletes szabályairól szóló 45/2011. (XII.7.). BM rendeletében meghatározott foglalkozási ágakban és munkakörökben csak tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező személy foglalkoztatható.

  • A tűzvédelmi szakvizsga képzéseink pontos helyét, gyakoriságát, kezdési időpontját a jelentkezők száma határozza meg.
  • Az előre meghirdetett tanfolyamainkon való részvétel egységesen 16.000 Ft +áfa / fő / vizsgatípus. Ezen díj tartalmazza az oktatást és a vizsga költségét is.
  • Az oktatás és a vizsga egy napon van.
  • Az oktatást felkészült, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező tűzvédelmi műszaki szakoktató tartja vizsgacentrikus előadás keretében a hatályos jogszabályok alapján.
  • A sikeres szakvizsgáról az oktatásszervező bizonyítványt állít ki, ami a szakvizsga napjától számított 5 évig érvényes, melynek megújítása 5 évente kötelező!
  • Amennyiben a munkavállaló nem rendelkezik a munkavégzéséhez szükséges érvényes tűzvédelmi szakvizsga bizonyítvánnyal, úgy ellenőrzés esetén a Katasztrófavédelmi hatóság 50 000 – 500 000,- Ft közötti tűzvédelmi bírságot szab ki mérlegelés nélkül a munkáltatóra.

A kihelyezett tanfolyamokról érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy kérjen ajánlatot honlapunkon keresztül. Cégekhez kihelyezett képzés esetén egyedi kalkulációt készítünk!

Képzésről:

Képzés időtartam: 3+1 óra
Képzés díja: 16.000 Ft +áfa / fő, mely tartalmazza vizsgadíjat is
Időtartam: kontakt oktatás és vizsga 1 nap alatt
Létszám: minimum 10 fő
Képzési időpontok: 2022.11. hónap – folyamatosan, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Visszaigazolás:

Jelentkezést követően a visszaigazolásban tájékoztatást adunk a tanfolyam pontos kezdési időpontjáról, időbeosztásáról, helyszínéről és megküldjük a részvételi díjról szóló számlát. Munkatársaink a képzés pontos elindítását csak a megfelelő csoportlétszám esetében tudják teljesíteni!

Jelentkezési lap beszerezhető:

  • Tel: +36-30-962-4792
  • letölthető honlapunkról

A kitöltött Jelentkezési lapot aláírva emailben kell eljuttatni a kepzes@alemonae.com email címre.

Várjuk mielőbbi jelentkezését!

Amennyiben kérdésük van a témában, keressenek bennünket!

Rólunk mondták

Szeretnék gratulálni ahhoz, hogy milyen jó előadókat alkalmaztok! Minden előadás idáig nagyon érthető volt, a tanárok próbálják – bármilyen száraz is a tananyag – érdekesen előadni. Színes, nem unalmas előadások, van hogy némi humorral fűszerezve!

Ildikó

Mégegyszer szeretném megköszönni minden segítségedet, hogy sikeresen le tudtam vizsgázni! Csak pozitív dolgok, érzéseim vannak veletek kapcsolatban! Nagyon profin csináljátok a képzést, az iskolát. Minden oktatóról csak pozitívan tudok nyilatkozni. Amikor azt gondoltam, hogy ja de száraz ez a tananyag, akkor csalódtam a legkellemesebben, mert az oktató olyan jól adta át a tananyagot, hogy élvezet volt hallgatni, s meg is értettem. Tényleg csak pozitív tapasztalatokat tudok mondani, s nyugodt szívvel tudlak benneteket ajánlani másoknak! 🙂

Zoli

„Egyben mi is köszönjük Nektek a sok kedvességet, segítséget, támogatást 😊
Örülök h itt tanulhattam és fantasztikusan jó embereket ismerhettem meg!”

Szilvi

„Szeretném megköszönni, az általatok nyújtott magas színvonalú képzést, támogatást és segítséget. Azzal a céllal vágtam bele a tanfolyamba, hogy új szemlélettel folytathassam a munkámat (munkahelyi elsősegély és ergonómiai tanácsadás- felmérés), a tudás hajtott. Aztán azon kaptam magam, hogy minden pénteket gyermeki kíváncsisággal vártam, miről lesz szó, ki fogja tartani. Amikor megkaptuk a tételsort elképedve olvasgattam, mintha minden kínai nyelven íródott volna. De a végére szépen összeállt és érthető lett. A fizika tanárom mondata jutott eszembe: tessék gondolkodni! Már menet közben tanultakat beépítettem a munkámba és rendkívül hasznosnak bizonyult. Sokkal közelebb kerültem a dolgozókhoz, sokkal jobban megértették az oktatásomon hallottakat.

Ezalatt a pár hónap alatt nem csak kollégák lettünk, hanem néhány barátság is szövődött néhány csoporttársammal.”

Katalin

Megkaptam mindent ami segített a képzés ideje alatt és akár a képzés idején kívül is! Ajánlom másoknak is, mert nagyon pörgős és mindenre kiterjedő képzésben volt részem

Bertalan

Mindenképpen ajánlanám, mert mind szakmailag, mind emberileg korrekt, rugalmas képzési lehetőséget biztosít.

Csaba

Az igyekvés amit nagyon nagyra értékeltem, olyan ártatlanul szívvel lélekkel volt az egész előadva, aminek jó volt részese lenni és örömmel mentem be minden órára. Több szakember is lenyűgözött, hogy milyen átéléssel és felkészültséggel, szakma szeretetével adja át (betekintést biztosít) a megszerzett tapasztalatait, élményeit.

Roland

Tetszett, hogy teljesen más szemszögből közelítették meg és adták le a tananyagot a tanárok, ami más helyen csak egy száraz maszlag lett volna, amit másnapra el is felejt az ember. Minden oktatóból sugárzott az elhivatottság ami a hallgatók számára szerintem eléggé ösztönző.

Eszter

Mindenképpen ajánlanám másoknak, az oktatási mód és az elhivatott szemlélet miatt, ami minden oktatóban jelen volt.

Zoltán

Szívesen ajánlanám a tanfolyamot azok számára, akik alkalmasak az önálló tanulásra és nyitottak az újdonságokra, mind tudásban, mind szemléletben.

János

Minden tekintetben optimális a tanfolyam helyszíne, könnyen megközelíthető, korszerű előadó terem,  jó parkolási lehetőség, családias hangulat, jegyzetek és tapasztalatok a munkavédelmet aktívan művelő előadóktól.

Judit

Jelentkezz most!